Installering af dansk tv og internet

Ønsker du at se dansk tv i din bolig i Alanya og omegn, kan AL Homeservice hjælpe dig med at finde den rette løsning, hvad enten du ønsker VPN-tv eller IP-tv.

VPN-tv

Med en VPN forbindelse, kan du få din udenlandske IP adresse skiftet til en dansk IP. Med VPN-tv er det blandt andet muligt at se dansk web-tv på DR eller TV2´s hjemmeside eller streame tv via HBO Nordic eller Netflix.

IP-tv

Med IP-tv får du en pakke med mere end 100 forskellige danske, svenske og norske kanaler, heriblandt mere end 30 danske kanaler såsom DR1, DR2, TV2, TV2 Zulu, TV2 News, TV3, Kanal 4+5, TV3 Sport 1, TV3 Sport 2, Eurosport DK og mange flere. Det er muligt at bestille IP-tv for en måned af gangen.

For at få IP-tv og/eller VPN-tv i din bolig, kræver det du har en internetforbindelse, hvilket vi hos AL Home service også kan være behjælpelige med.

Internet

For selv om det kan være rart at være på ferie og koble af, så kan det også være rart at holde sig opdateret i nyhedsmæssigt, kunne komme i kontakt med venner og familie mm.

Hos AL Homeservice tilbyder vi både mulighed for at leje et mobilt Wifi modem, som både kan bruges i ferielejligheden, på stranden eller når I går rundt i Alanyas centrum. 

Har du/I lejlighed i Alanya og besøges den regelmæssigt, anbefaler vi at du/I opretter et internet abonnement. Prisen ligger på ca. 60 tl om måneden med fri* internet i lejligheden og hvor der er mulighed for at koble flere enheder på samtidig.

Ønsker du/I at finde ud af hvilken løsning der passer bedst til jeres husstand, kontakt da AL Homeservice.

AL HomeService Alanya 

TUR. SAN. TIC. LTD. STI.​

Kizlarpinari Cad. 23 A,

 07400 Alanya

E-mail: info@al-hs.dk