Kontakt til hospital, læge, tandlæge og optiker

Hospital og læge

Skulle uheldet være ude og du/I får brug for læge eller i værste tilfælde en tur på hospitalet i løbe af jeres ferie. Hos AL Homeservice har vi samarbejde med SIFA Medical Center, der tilbyder 24 timers lægeservice. Alt afhængig af situationene sender SIFA en læge ud for at tilse patienten først og skulle behovet være for det, sørger de for at vedkommende kommer på hospitalet. SIFA kan kontaktes på +90 242 522 01 23. Husk at have din rejseforsikring klar ved læge og hospitalsbesøg.

Tandlæge

Vidste du at du kan spare op til 70% på tandlægeregningen ved at benytte en tandlæge i Tyrkiet?

Hvorfor så ikke kombinere den kommende ferie med en tur til tandlægen. Skal du have lavet en lidt større behandling, er dine udgifter til rejsen hurtigt tjent ind, da der kan være mange penge at spare ved at vælge en tandlæge i Alanya/Tyrkiet fremfor i DK. Læs mere om tandlæge i Alanya.

Optiker

Vidste du at du kan spare op til 30-50 % ved at vælge en optiker i Tyrkiet? Dine nye briller bliver baseret på en måling af styrken i dine gamle brilleglas, ved medbragt synstest eller ved at du bliver sendt til øjenlæge, og får kontrolleret dit syn.

AL HomeService Alanya 

TUR. SAN. TIC. LTD. STI.​

Kizlarpinari Cad. 23 A,

 07400 Alanya

E-mail: info@al-hs.dk