Leje af bil

​Tyrkiet er et stort og fascinerende land, der byder på mange både kulturelle og historiske oplevelser. Ulempen er dog at der er rigtig mange seværdigheder der er svære at komme til uden en bil, taxa eller anden arrangeret tur. 


Fordelen ved at leje en bil er at det giver noget mere frihed, man kan køre som det passer en, man behøver ikke vente på andre og man kan holde de pauser man vil undervejs. Med en lejet bil får man også mulighed for at besøge nogle af de seværdigheder som rejseselskaberne ikke arrangerer ture til.
De tyrkiske færdselsregler adskiller sig ikke meget fra de danske, men noget af det du skal være særligt opmærksom på ved leje af bil i Tyrkiet er:

  • Det er lovpligtigt at benytte sikkerhedssele.
  • Der skal køres med lys hele døgnet rundt.
  • Hastighedsgrænser er 50 km/t i byer, 90 km/t på landeveje, 120 km/t på motorveje.
  • Alkoholpromille på 0% for at køre rundt i bil

Politiet slår hårdest ned på kørsel med alkohol i blodet og overtrædelse af fartgrænserne.

Ønsker du/I i løbet af din/jeres ferie at leje en bil, så kan vi hos AL Goldstar / AL Homeservice også være behjælpelige med det, prisen afhænger af type af bil, benzin/diesel, antal sæder, periode mm.

Når du lejer bil ved os, er det selvfølgelig med fri kilometer

Ønsker du at høre mere om at leje en bil til din ferie, så kontakt os via nedenstående kontaktformular og fortæl lidt om dine behov, så finder vi en bil der passer til dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AL HomeService Alanya 

TUR. SAN. TIC. LTD. STI.​

Kizlarpinari Cad. 23 A,

 07400 Alanya

E-mail: info@al-hs.dk